Nieuws

Dobbelt u met ons mee tijdens de TIV? Bezoek ons op stand 209!
maandag, 28 augustus 2017 09:18

Dobbelt u met ons mee tijdens de TIV? Bezoek ons op stand 209!

Op 19, 20 en 21 september 2017 vindt de TIV plaats, de Technische Industriële Vakbeurs voor de maakindustrie, in combinatie met de EMPACK relatiedagen (20 en 21 september), het regionale verpakkingsevent voor de Noord- en Oost Nederlandse verpakkingsindustrie.

De komende editie opent de TIV met een compleet vernieuwd concept, waarbij de hoofdthema's Food Industry & Smart Industry centraal staan.

Wij, de ingenieurs & adviseurs van TCPM, ontmoeten u graag om u bij te praten over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Engineering, Industriële Veiligheid en Projectmanagement en nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand (nummer 209).

De openingstijden zijn van 13:00 – 21:00 uur op alle beursdagen.

Op onze stand wacht u een aangename verrassing. Dobbel met ons mee en maak kans op een leuke prijs!  

Klik hier om u te registeren! De e-tickets worden ± 3 dagen voor aanvang van de beurs per e-mail naar u verstuurd.
Tot ziens op onze stand!

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2017 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken