Nieuws

Jaarcongres Industriële Veiligheid 2018
woensdag, 06 december 2017 17:14

Jaarcongres Industriële Veiligheid 2018

Op donderdag 25 januari vindt het jaarlijkse Industriële Veiligheid congres plaats in DeFabrique in Utrecht. Het congres gaat in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Guus le Conge, operationeel manager Industriële Veiligheid bij TCPM, geeft een lezing ”Machineveiligheid en CE markeren door uw organisatie” in één van de break-outsessies.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze 14e editie staat het thema: What’s Next for Safety! centraal. Onder leiding van dagvoorzitter Erik Peekel wordt u in één dag volledig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie. Met meer dan 450 deelnemende vakgenoten en lezingen van toonaangevende organisaties, is dit het congres om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Voor de congresfolder met een beknopt overzicht klik: https://cms.heliview.nl/media/5110/folder-congres-iv.pdf.
Kijk op https://iv.heliview.nl/programma/ voor het uitgebreide programma en alle congresinformatie.

Wij verwelkomen u graag op 25 januari!

Laatst aangepast op donderdag, 07 december 2017 11:38

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2017 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken