Nieuws

Do. 25 jan. is Guus le Conge (TCPM IV) spreker tijdens Jaarcongres Industriële Veiligheid
maandag, 22 januari 2018 15:49

Do. 25 jan. is Guus le Conge (TCPM IV) spreker tijdens Jaarcongres Industriële Veiligheid

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Het jaarcongres biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig programma en is met 500 tot 550 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden. 

TCPM is partner van het jaarcongres Industriële Veiligheid

Onze collega Guus le Conge is één van de sprekers. Hij geeft een presentatie over CE. 

Guus heeft ruim 10 jaar als certificatie specialist en manager op het gebied van machineveiligheid en machine compliance (Dekra Certification) gewerkt. Vanuit het NoBo-schap heeft hij diverse verplichte en vrijwillige CE compliance vraagstukken van klanten en met klanten doorlopen. Binnen TCPM is hij Operationeel Manager Industriële Veiligheid van een succevol team met “Industriële Veiligheid” specialisten.

Jaarlijks vinden er 220.000 ernstige arbeidsongevallen plaats, waarvan 55.000 incidenten door het werken met machines. TCPM heeft veel kennis op het gebied van CE markeren en heeft daarom speciaal rondom dit thema een website gelanceerd. https://www.tcpm.nl/ce-markering

Download hier gratis onze scan CE-richtlijnen

Laatst aangepast op maandag, 22 januari 2018 16:05

Over ons

TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat al meer dan 25 jaar zaken graag in beweging houdt. Uw zaken. Dat doen wij inmiddels met circa 200 medewerkers vanuit 5 vestigingen in Nederland. Onze expertises zijn: Engineering (in-house / on-site), Industriële veiligheid en Projectmanagement. Wij werken aan uw projecten vanuit één van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (on-site). Net wat u wilt! Onze kennis van de marktsegmenten Food, Pharma, Capital Goods, Energy en Marine & Offshore zetten wij graag voor u in.

Contact

Hoofdkantoor TCPM

Wilmersdorf 9
7327 AD APELDOORN

T. +31 (0)88 220 14 00
E. tcpm@tcpm.nl 

Bekijk alle vestigingen

© 2018 TCPM. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken